Vakantie

Het seizoen 2015 – 2016 zit erop. De laatste shuttle is geslagen, de zaal is dicht, het is zomer. In de hal worden de komende weken enkele werkzaamheden verricht, de vouwwanden worden vernieuwd, en we kunnen na de vakantie ook weer over een tribune beschikken. Gelukkig wordt er dus keurig in de zaal geïnvesteerd, een goed teken!

Ook het bestuur heeft haar laatste bijeenkomst van dit seizoen gehad. Naast de terugblik op het afgelopen seizoen en het vooruit kijken naar volgend seizoen kwamen er slechts enkele punten naar voren. Het betreft dan vooral ledenbehoud en ledenwerving, twee “hot items”, die veel energie vragen. Het ledenaantal, en vooral de jeugd, zou best wat hoger mogen zijn. Ook de belangstelling voor competitiedeelname is weer matig te noemen. Hopelijk slagen we er dit najaar wel in om weer eens het scholentoernooi (november!) van de grond te krijgen. We doen ons best, het begint met een positieve houding tov de vereniging en de sport van ons allemaal! Hopelijk doen de Nederlandse badmintonspelers in Rio het goed, en heeft dat een positieve uitwerking op de badmintonsport. Dat zou een mooie aanleiding zijn om een stap vooruit te maken in onze PR-doelstelling (mocht je ideeën hebben, we houden ons aanbevolen!)

Voor nu wensen we jullie een heel goed zomer, en in september gaan we weer lekker badmintonnen! Tegen die tijd horen jullie van ons.