Blessures, voorkomen, genezen of even tijdelijk rust

We proberen door goede begeleiding en training zoveel mogelijk om blessures te voorkomen. Maak daar gebruik van, zorg ook voor een verantwoorde warming up voordat je voluit gaat, zo blijf je fit.

Mocht het toch even wat minder gaan dan dan hebben we  in  samenwerking met FysioKort een prima mogelijkheid

logokortIn goed overleg met het bestuur van badminton vereniging Doesburg hebben we een samenwerking met jullie badmintonvereniging. Op deze manier hopen we het aantal blessures binnen de vereniging te verkleinen. FysioKort zorgt daarnaast voor de optimale begeleiding bij eventuele blessures.
Leden van badminton vereniging Doesburg kunnen kosteloos gebruik maken van ons inloop sportspreekuur op maandagavond tussen 18.00-19.00 uur in onze praktijk. Dit inloop spreekuur is kosteloos en je kunt binnenlopen zonder een vooraf gemaakte afspraak.
In onze praktijk kunt u verder terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manueel therapie, dry needling en Medische Fitness. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures en sportrevalidaties. Hierbij valt te denken aan voorste kruisband revalidaties, meniscus operaties, schouder operaties, enkel operaties ed.
Mocht u in de vakantie periode interesse hebben om uw conditie op peil te houden ook dat kan bij FysioKort. Met een op maat gemaakt programma begeleiden wij de sporters. Voor meer informatie over onze praktijk kunt u kijken op www.fysiokort.nl of volg ons via Facebook.

Mocht er wat langer niet gespeeld kunnen worden dan kent de BV Doesburg ook hiervoor een reductieregeling. Voor half geld blijf je lid van onze vereniging, ook als je even niet fit genoeg bent om te spelen. Hoe, even een mailtje of berichtje naar onze ledenadministratie.