Nogmaals corona

Ik vertel gegarandeerd niets nieuws als ik jullie confronteer met beperkingen in het badminton als gevolg van corona en de persconferentie van gisterenavond. Er was even onduidelijkheid wat dat voor ons betekent, maar inmiddels weten we wat er mag en niet mag. Zie ook https://www.badminton.nl/nieuws/impact-nieuwe-coronamaatregelen-op-badminton.

Met dat als gegeven gaan we het bij de BV Doesburg als volgt regelen:

  • De jeugd speelt zoals altijd van 18 – 20 uur. Hou er rekening mee dat wellicht de kleedkamers gesloten zijn. Publiek is niet welkom, ouders wachten buiten.
  • Enkelspel mag, dus geven we vanaf 20.00 uur voor wie dat wil de gelegenheid om enkel te spelen. We denken dat om 21.30 uur de animo wel voorbij zal zijn, dus dat is het moment dat we stoppen.
  • Wie niet komt om te spelen (enkele dus!) hoeft in deze periode dus echt niet te komen.

Voor de senioren geldt in elk geval dat de kleedkamers dicht zijn en er niet gedouched kan worden. Houd daar rekening mee!

Afhankelijk van de ervaringen beslissen we hoe de komende weken en op de dinsdagen hiermee om gaan.

Let wel; dubbelen is gewoon niet toegestaan, onder geen voorwaarde, en als dat toch gebeurt stoppen we direct. Er is ook geen publiek toegestaan, de kantine is nog steeds dicht dus niet spelen is direct naar huis.

I