Theatervoorstelling

Gezellige avond voor ouders en coaches

Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op woensdag 3 april 2024 in Doesburg te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/doesburg.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor de coaches en trainers.

Op woensdag 3 april 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in Doesburg te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is in Gasthuiskerk Podium Doesburg, van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door Doesburg Beweegt. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.positiefcoachen.nl/doesburg. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

Tot 3 april! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellig uitje van met z’n allen.

de trailer:Trailer ‘Kom op nou jongens!’ on Vimeohttps://vimeo.com/842433100

Openen van de sporthal.

Vanaf dinsdag 19 maart wordt de sporthal met een QR-code geopend i.p.v. een sleutel. De QR-code is een digitale sleutel met veel toepassingsmogelijkheden. Met Ataro, de beheerder van sporthal, en de andere sportverenigingen die deze hal gebruiken is afgesproken dat na het openen van de deur deze niet in het slot valt zodat iedereen gewoon na binnen kan. De deur valt automatisch in het slot om 22.00 uur. De hal verlaten kan altijd. De personen die van ons de QR-code ontvangen om de hal te openen zullen binnenkort geinformeerd worden. Tegen die tijd zal ook een nieuwsbrief uitkomen met meer informatie hier over.

Algemene ledenvergadering 2023

Doesburg,  14 maart 2023

Beste leden van onze badmintonvereniging

Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan de komende Algemene Leden Vergadering. Het wordt een ledenvergadering waarin we vooral willen vooruit kijken naar ons 50 jarige bestaan. Er zijn wat ideeën, en we willen vooral samen een feestje ervan maken.

De vergadering zal plaatsvinden op woensdag  29 maart   van 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. Indien je er niet bij kan zijn horen we het graag van te voren; bv een berichtje via de mail:  secretaris@bvdoesburg.nl

De locatie is de Anne Frank School,  aan de Goudenregenstraat, officieel  Forsythiastraat 1,

Lees hier de volledige uitnodiging

post

Para Badminton Toernooi Doesburg geslaagd!.

Zaterdag 25 februari was het weer tijd voor het jaarlijkse Para Badminton Toernooi Doesburg. Dit jaar deden er een record aantal deelnemers mee: 30 man/vrouw in totaal. Han v.d. Vliet (Toernooi Support) organiseerde dit toernooi samen met Margreet van Ittersum, al jaren vrijwilliger bij de BV Doesburg.

Het was weer een gezellig en sportief toernooi in Sporthal Beumerskamp. De spelers die uit heel Nederland en zelfs België kwamen streden als leeuwen op het veld om in de prijzen te vallen.

Na afloop vond de prijsuitreiking plaats in de kantine en werd nadien nog door de meesten even wat nagepraat en afspraken gemaakt voor het volgende toernooi op 18 maart in Delft. Kortom, een geslaagde dag.

Hier vind je de uitslagen

En hier staat het verslag van Eddy Boerman Facebook.

Para badminton toernooi

Zaterdag 25 februari is het weer tijd voor ons jaarlijkse Para Badminton Toernooi Doesburg.
Dit jaar doen er een record aantal deelnemers mee: 30 man/vrouw in totaal. Han v.d. Vliet ( Toernooi Support) organiseert dit samen met Margreet van Ittersum ( BV Doesburg). Het belooft weer een gezellig en sportief toernooi te worden in Sporthal Beumerskamp.

Er wordt gespeeld in de volgende onderdelen: Rol Mannen Enkel, Rol Vrouwen Enkel, Rol Mannen Dubbel, Rol Vrouwen Dubbel, Staand Mannen Enkel, Staand Vrouwen Enkel, Staand Mannen Dubbel en Staand Vrouwen Dubbel.
Om 10 uur is de opening en rond 17.00 hopen we klaar te zijn, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt in de kantine.
De kantine is overigens de hele dag open en zorgt Maarten Lindner hier voor de inwendige mens.
Bezoek is natuurlijk welkom. U kunt kijken vanaf de railing en ook vanuit de kantine heeft u goed zicht op de spelers en hun partijen.