De kantine is weer open!!!!

Nieuwe exploitant voor sportkantine Beumerskamp

De kantine in sporthal Beumerskamp is vanaf woensdagavond 20 februari weer open. De exploitatie is in handen van dhr. M. Meurkes uit Doesburg. Hiermee wordt het voor ons als sporters en onze toeschouwers weer mogelijk om een consumptie te nuttigen voor, tijdens of na sportactiviteiten in de sporthal.

Na een wervingscampagne is door de gemeente gesproken met een aantal kandidaten voor de huur van de sportkantine. Uiteindelijk werd overeenstemming bereikt met de heer Meurkes. Uiteraard zijn wij dolblij dat net voor de activiteiten rondom ons jubileum en de naderende clubkampioenschappen de kantineproblematiek is opgelost.

Een woord van dank gaat hier uit naar iedereen die zich de afgelopen tijd heeft ingezet om onze sporters te voorzien van een natje en een droogje. Velen hebben zich hiervoor ingezet, maar op een kleine harde kern konden wij altijd rekenen. Heel veel dank daarvoor. Daarnaast ook een woord van waardering voor wethouder Jansen en Stephan de Meij van de gemeente Doesburg. Uiteindelijk is het er dan toch van gekomen!