Competitie

seizoen 2022 -2023 Competitieleider: 06-53711243  mailadres: rien.vanittersum@online.nl

Voor dit seizoen is 1 jeugd team ingeschreven.
 
 jeugd 1,    u16   klik op de teamnaam en bekijk hun speel rooster en uitslagen.

Senioren :

 

De spelregels van het deelnemen ;

net zoals andere jaren is het aanpassen van het schema zo goed als onmogelijk.

In overmachtsituaties kan het altijd, maar verjaardag van opa of oma of zelfs ziektes (daar zijn invallers voor) zijn geen reden tot verplaatsen van wedstrijden.

Letop ! Uitslagen MOETEN binnen 48 uur zijn ingevoerd, anders volgt er een boete.

Let op ! Wedstrijden verplaatsen….. naar achteren verplaatsen kost 20,00 euro !!!!            ( senioren  in ieder geval )

Tellen bij een partij :

Voor de regiocompetitie is NIET vastgelegd dat de scheids een teller is, dus is het een scheidsrechter. Doch verdient het de voorkeur dat een wedstrijd sportief wordt gespeeld waarbij in=in en uit=uit. Bij onenigheid kan altijd een LET worden gespeeld.

Klik op de naam van het team en deze pagina toont de on-line gegevens van de Nederlandse Badmintonbond. U komt direct bij het door u gekozen team terecht. (gegevens worden door de NBB ingevuld). U vindt daar de diverse tabbladen met o.a.: het programma, de gespeelde wedstrijden, de stand en zelfs statistieken per speler.

 Alleen de thuis spelende vereniging kan een speler toevoegen.
Een thuis spelend team kan nu ook de opstelling van een eerdere wedstrijd overnemen.
Verzetten van wedstrijden  bij hoge uitzondering. Volgens het basis reglement kan een boete worden opgelegd als te laat wordt aangegeven dat een wedstrijd verzet moet worden, en geen reden wordt opgezet. ( 20,00 euro )

Bericht van de bond:
Het blijkt dat verzetten van wedstrijden weer als heel gewoon ervaren wordt.  DAT IS HET NIET. In overmachtsituaties kan het altijd, maar verjaardag van opa of oma of zelfs ziektes (daar zijn invallers voor) zijn geen reden tot verplaatsen van wedstrijden. Onze drie RCW-leden hebben nu al weer hun handen vol aan het behandelen van alle mails. Houdt graag rekening met hen, en laat hun werk leuk blijven, alsjeblieft.Ook kunnen zij door het vele extra werk de “echte” gevallen niet op tijd behandelen.