Over ons

Onze vereniging:   B.V. Doesburg.
Onze vereniging is 1 mei 1973 opgericht. Het is een vereniging voor jong en oud. We hebben jeugd leden van 6 tot 18 jaar, waarvan de oudsten ook bij de senioren kunnen spelen.

Onze seniorleden spelen zowel recreatief als prestatiegericht. Denk niet dat u te oud bent, onze oudere leden hebben respectabele leeftijden. Onze speelaccommodatie is de sporthal Beumerskamp.

Badminton is een racketsport. Hoe het gespeeld wordt vindt u hier bij de spelregels

JEUGD
Door een actieve jeugdcommissie zijn we erin geslaagd om een uitgebreide jeugdgroep te maken. Deze groep maakt wezenlijk deel uit van de vereniging. Lees meer over de jeugd.

RECREATIEF BADMINTON

Badminton is recreatiesport bij uitstek. Makkelijk te leren, lage drempel, relatief niet duur, je hoeft niet met een groep binnen te komen, er is altijd wel iemand om te spelen. BV Doesburg biedt mensen de mogelijkheid om op diverse dagen actief te zijn Ook is de club erg flexibel als het gaat om individuele wensen.

Wat er mogelijk is, lees hier verder

WEDSTRIJDSPORT
B.V. Doesburg speelde op verschillende niveaus in de competitie. Naast de recreantencompetitie kennen we de districtscompetitie (regionaal, globaal van Zevenaar/Duiven via Zutphen tot en met Groenlo/Winterswijk). Zodra er voldoende belangstelling is starten we weer met een competitieteam

B.V. Doesburg speelt alle thuiswedstrijden van haar teams op donderdagavond, onze clubavond. De district -en jeugdcompetitie loopt van medio september tot medio maart.

Zijn er nog vragen? Of is iets onduidelijk dan kunt u altijd terecht bij het bestuur of de technische commissie.

Namen vindt u in het colofon

WAT HEB IK NODIG OM TE KUNNEN BEGINNEN ?
Om te starten is niet veel nodig, maar essentieel zijn schoenen, sportkleding en een racket.  Om eens te proberen heeft de vereniging en aantal leenrackets. Shuttles worden door de vereniging ter beschikking gesteld. Wij spelen met professionele nylon shuttles.

inschrijfformulier_bvd

Bestuur

Uiteraard is er een bestuur dat veel binnen deze vereniging regelt. Lees hier de noodzakelijke wetenswaardigheden, ook over de contributie.

ontstaan van de badmintonsport