Angelique : bedankt BV- Doesburg.

98415295c2e6ed2ae55937306b77b8c3

Hallo Badmintonners van BV Doesburg,
Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de fijne en leerzame tijd die ik heb gehad bij BV Doesburg !
Na een aantal jaren gezellig bij jullie te hebben gebadmintond en 5 jaar de taak als secretaris van het dagelijks bestuur heb mogen vervullen heb ik gisteren op de ALV afscheid genomen van de vereniging.
Door diverse omstandigheden (niet nader te noemen) was ik genoodzaakt deze stap te nemen zei het met pijn in mijn hart.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne tijd maar een paar mensen wil ik toch echt met name noemen:

Rien van Ittersum; die me met succes heeft overgehaald om een aantal jaren competitie te spelen wat ik met veel plezier heb gedaan, Bedankt !
Hein den Hartog en Gerard de Bruin; met wie ik met veel plezier in het dagelijks bestuur heb gezeten, fijne en goede samenwerking, fijne en to-the-point vergaderingen met ook veel humor, Bedankt heren, ik zal jullie missen!

Leo van Bommel: waarvan ik 5 jaar geleden het secretariaat heb overgenomen en die me goed alles heeft uitgelegd zodat ik lekker aan de gang kon, ook jij bedankt!
Albert Vuurpijl; de geweldige trainer die zowel je veel dingen bijbrengt over badminton maar ook over jezelf op een hele, fijne, manier. Albert Bedankt!
De Dinsdagmorgen ploeg; wat ben ik blij en dankbaar voor die mensen, wat een gezellige en geweldige groep, de gezelligheid, het leren van de juiste kneepjes en de betrokkenheid met elkaar, dat is voor mij echt waar een vereniging voor staat, Super bedankt Dames en Heren!
De Commissieleden; Bedankt voor de fijne en open samenwerking!
Ook wil ik Olga Surenbroek bedanken dat ze het secretariaat overneemt en in een later stadium samen met Iris Mennink, super en succes!
Kortom, het stukje is toch wat langer dan ik van plan was maar dit wilde ik toch even kwijt maar BV Doesburg leden :help elkaar, vul functies in, neem eens taken van iemand over, als is het er maar 1
want dan alleen kan BV Doesburg blijven bestaan want zonder vrijwilligers gaat dat echt niet !