ALV 2020, hoe verder

De coronacrisis zet ons hele leven aardig op zijn kop. Badmintonnen kunnen we even niet meer, en dat is nog maar een van de minder belangrijke zaken. Ook bestuurlijk zitten we even in de wachtstand. Voorlopig hebben we 22 april als datum voor de ALV gepland, maar of dit haalbaar is, is zeer de vraag. De meeste stukken staan inmiddels wel op de site, dus de belangstellenden kunnen daar al kennis van nemen. Ze worden zsm compleet gemaakt.

Eén van de lastigste punten is de bestuursbezetting. Na 18 jaar voorzitter zet ik er definitief een punt achter. Ik merk dat deze vereniging wat vers bloed nodig heeft, en wat er voor mij persoonlijk nog bij kwam is dat ik altijd met plezier competitie heb gespeeld, maar blijkbaar als één van de weinigen. De competitie was voor mij een extra uitdaging op het badminton, en gaf best extra energie en speelvreugde. Er kan komend seizoen waarschijnlijk geen team op de been worden gebracht.

Dat, en vooral dat 18 jaar voorzitterschap onderhand wel mooi is, bracht mij tot de beslissing om er mee te stoppen. Ik hoop ernstig op vers bloed, want dat is wat de vereniging nodig heeft. Ik hoop dat er nu wel iemand opstaat, want algemene oproepen, gerichte vragen, de afgelopen jaren mocht het allemaal niets opleveren. Ik reken op jullie verantwoordelijkheidsgevoel.

Hein den Hartog

aftredend voorzitter