Kampioen

Ons recreantenteam is vanavond kampioen geworden in hun laatste wedstrijd tegen Didam. Phido , die nog kans maakte op de eerste plaats en nog 1 wedstrijd moet spelen , kan Doesburg niet meer voorbij gaan of gelijk komen.

Jan Maarten rondt zijn opleiding SL 3b af


Zondag 3 februari heeft Jan Maarten zijn trainersopleiding (sportleider 3 b) afgerond met een praktijktoets tijdens de NK badminton in de topsporthal in Almere. Een aantal vrijwilligers van de BV Doesburg fungeerde als trainingsgroep, waaronder het halve bestuur, Jetty en Henny aangevuld met Mischa van BC Didam en Celeste, een badmintontalent uit Houten. Na afloop oordeelde de beoordelaar positief, en kreeg Jan Maarten direct het fel begeerde papiertje uitgereikt. (foto Rien)

BC Flits Jeugdtoernooi


Trots op onze meiden! Renske werd 2de in de single opstap. Een zeer knappe prestatie. En Inge kreeg de aanmoedigingsprijs.Renske 2de


Inge met de aanmoedigingsprijs

Oliebollenmix


Tijdens de goed bezochte oliebollenmix / nieuwjaarsreceptie werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen van de voorzitter de rode Jubilarishanddoek . De penningmeester overhandigde de handdoek aan de voorzitter omdat hij ook tot de jubilarissen behoorde.